Thuis

Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd Fabrieksreis

Klantenoverzichten
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l.

—— Carls

Wij kochten P8 en is de openluchtvertoning van P10 van Jucaiyuan, de kwaliteit zeer goed, zullen wij opnieuw spoedig tot hen opdracht geven!

—— Ameen

Het is onze eerste samenwerking met JuCaiyuan, maar wij houden van met het bedrijf, zeer professionele fabriek, goede kwaliteitscontrole samen te werken. Wij verheugen ons op spoedig het werken met hen.

—— Paul

Ik ben online Chatten Nu
OEM / ODM
1 2
Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd

 • lopende band

  Ons deskundigen en overzichtsmateriaal staat ons toe om het vermogen te hebben om een brede waaier van nieuwe punten volgens de eisen van de koper te ontwerpen en te vervaardigen. Onze capaciteit om de etiketten van kopers en de ontwerpdiensten voor onze cliënten te verlenen maakt ons een aantrekkelijke keus.

   

  Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Het de kwaliteitssysteem van het bedrijf is perfect, en als „ISO 9001, 3C, 14001, Ce, RoSH, ZRX en andere kwaliteitsbeheersystemen“ verklaard. Het bedrijf heeft vele octrooicertificaten voor de rationaliteit en de energie - besparing van het LEIDENE vertoningsscherm verkregen. Het bedrijf heeft een hoogstaand en high-tech die onderzoeksteam, met het geavanceerde niveau van de wereld van wetenschappelijk onderzoek, productie, analyse, het testen materiaal wordt uitgerust, de producten van uitstekende kwaliteit te creëren, legden de superieure producten en de innovatieve producten stevige fundamenten.

 • R & D

  Van R&D, productie, installatie, het opdragen en kwaliteitscontrole aan definitieve bevestiging van gekwalificeerde fabriek, heeft het bedrijf een volledige reeks van wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem gevormd, verzamelt kleurrijke bronmensen om strikt het concept van het ondernemingsbeheer „eerlijkheid, betrouwbaarheid en innovatie“ aan te hangen, en geleidelijk aan het bedrijf te bouwen in een de dwars-industrie, dwars-regionaal en dwars-internationaal uitvoerig beheersvermogen. Grote ondernemingen. Dank u voor uw sterke steun en volg van zowel oude als nieuwe klanten op. Wij heten ook mensen met gemeenschappelijke dromen welkom om ons bij ons voor gemeenschappelijke ontwikkeling, voordeel het delen en schittering aan te sluiten.

Contactgegevens
Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Baron

Tel.: +86 15986676460

Fax: 86-0755-23443092

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)